اطلاعاتی در مورد حریم خصوصی اینستاگرام

اطلاعات حریم خصوصی اینستاگرام
از آنجا که پلتفرم اینستاگرام مبتنی بر این ایده است که کاربران می خواهند به صورت عمومی عکس ها را به اشتراک بگذارند، بسیاری از مطالب عمومی است.
اینستاگرام به کاربران هشدار می دهد مراقب آنچه به اشتراک می گذارند و از طریق محتوای شخصی خود ارتباط برقرار می کنند، باشند.

چه اتفاقی می افتد اگر پست اینستاگرام خود را در یک شبکه اجتماعی دیگر به اشتراک بگذارم؟

اگر شخصی با نمایه خصوصی با استفاده از اینستاگرام عکس یا ویدیویی را در یک شبکه اجتماعی (مانند توییتر ، فیس بوک و غیره) به اشتراک بگذارد، تصویر در آن شبکه قابل مشاهده خواهد بود و پیوند ثابت فعال خواهد بود. به عبارت دیگر، کسی که به لینک مستقیم / URL آن دسترسی داشته باشد، عکس در دسترس عموم خواهد بود.
به خاطر داشته باشید که به اشتراک گذاشتن عکس یا فیلم در یک شبکه اجتماعی به معنای قابل مشاهده بودن تصویر در اینستاگرام نیست. حساب شما همچنان برای کسانی که دنبال کنندگان تأیید شده نیستند خصوصی به نظر می رسد.

چگونه می توانم نظرات را برای پست های اینستاگرام خود روشن یا خاموش کنم؟

برای جلوگیری از اظهارنظر افراد درباره یک پست شخصی، می توانید نظر را خاموش کنید. وقتی نظر را خاموش می کنید، هر نظری که در حال حاضر روی پست شما باشد پنهان می شود.
اگر نظر را برای یک پست دوباره روشن کنید، نظرات قبلی بازیابی می شوند و افراد می توانند دوباره نظر دهند.
برای خاموش کردن یا روشن کردن نظر برای پستی که به اشتراک گذاشته اید:
  • روی (iPhone) یا (Android) بالای پست خود ضربه بزنید.
  • خاموش کردن نظر یا روشن کردن نظر را انتخاب کنید.
  • همچنین می توانید اظهار نظر را برای یک پست قبل از اشتراک گذاری آن خاموش کنید. در صفحه ای که عنوان یا مکان را به پست خود اضافه می کنید، روی Advanced Settings (تنظیمات پیشرفته) ضربه بزنید، سپس روی Turn Off Commenting (شیر خاموش کردن نظر) ضربه بزنید.

چگونه می توانم یک دنبال کننده را در اینستاگرام حذف کنم؟

اگر حساب شما به صورت خصوصی تنظیم شده باشد، می توانید افراد را از لیست دنبال کنندگان خود در برنامه Instagram برای Android و iPhone حذف کنید:
  • برای رفتن به نمایه خود، روی نمایه کاربر-نمایه یا عکس نمایه خود در پایین سمت راست ضربه بزنید.
  • روی Followers در بالای صفحه ضربه بزنید.
  • روی حذف در سمت راست دنبال کننده ای که می خواهید حذف کنید، ضربه بزنید، سپس برای تأیید روی حذف ضربه بزنید.
وقتی یک دنبال کننده را حذف می کنید، به آنها اطلاع داده نمی شود که آنها را حذف کرده اید.
همچنین می توانید شخصی را مسدود کنید تا جلوی شما را بگیرد. وقتی افراد را مسدود کنید به آنها اطلاع داده نمی شود.

اگر هشتگی اضافه کنم چه کسی می تواند پست خصوصی اینستاگرام من را ببیند؟

اگر حساب شما به صورت خصوصی تنظیم شده باشد و شما هشتگی را به پست خود اضافه کنید، پست به صورت عمومی در صفحه هشتگ مربوطه نمایش داده نمی شود. فقط دنبال کنندگان تایید شده شما می توانند پست های شما را در صفحات هشتگ یا پیام های اینستاگرام مستقیم مشاهده کنند.

چه کسی می تواند ببیند چه زمانی من از یک عکس خوشم می آید، یا چه کسی عکس من را در اینستاگرام دوست دارد؟

وقتی عکسی را دوست دارید، برای هر کسی که می تواند پست را ببیند قابل مشاهده است. پیروان شما ممکن است نام کاربری شما را در زیر عکسی که دوست داشته اید ببینند، مهم نیست که چند لایک داشته باشد (به عنوان مثال: [نام کاربری شما] و 12 عکس دیگر).
بعد از 4 پسندیدن، عکس ها تعداد پسندیدن ها را نشان می دهد، همراه با نام کاربری برخی از افرادی که آنها را دنبال کرده اید و آنها را دوست داشته اند.
اگر حساب شما روی خصوصی تنظیم شده است:
  • فقط پیروان تأیید شده شما می توانند پست های شما را مشاهده کنند، از جمله لایک و نظر.
  • وقتی پست عمومی را دوست دارید، پسندیدن شما برای همه قابل مشاهده خواهد بود و نام کاربری شما در زیر پست قابل کلیک است، اما فقط پیروان تایید شده می توانند پست های شما را ببینند.

چه کسی می تواند نمایه و عکس های اینستاگرام من را در وب ببیند؟

اگر پست های شما به صورت عمومی تنظیم شده باشد، هر کسی می تواند با مراجعه به instagram.com/^ نام کاربری شما] در وب نمایه شما را مشاهده کند.
اگر پست های شما به صورت خصوصی تنظیم شود، عکس های شما برای افرادی که در اینستاگرام وارد شده اند و شما برای پیگیری شما تأیید کرده اید قابل مشاهده است.

چگونه می توانم تصاویر اینستاگرام خود را از جستجوی Google حذف کنم؟

اگر با استفاده از یک مرورگر وب به حساب خود وارد شده باشید، که به آنها اجازه دسترسی به نمایه و تصاویر شما را می دهد، تصاویر شما ممکن است در نتایج جستجوی Google ظاهر شود. این سایت های شخص ثالث با API ما ایجاد شده اند و مستقیماً به اینستاگرام وابسته نیستند.
اگر نمی خواهید عکس ها یا فیلم های شما در Google نشان داده شود، پیشنهاد می کنیم دسترسی به وب سایت شخص ثالث را لغو کنید یا حساب خود را به صورت خصوصی تنظیم کنید. ممکن است مدتی طول بکشد تا این سایتها و Google مجدداً ایندکس شوند و تصاویر را حذف کنند، حتی اگر حساب خود را حذف کنید. همچنین می توانید برای تسریع در روند کار با برنامه ای که عکس های شما را در Google نمایش می دهد تماس بگیرید.
اینستاگرام مستقیماً با برنامه های شخص ثالثی که از API ما مانند بینندگان وب، برنامه های دسک تاپ یا خدمات چاپ تصویر استفاده می کنند ارتباط ندارد و ما نمی توانیم در حذف سریع هرگونه عکس اینستاگرام در Google به شما در سرعت بخشیدن به روند کار کمک کنیم.
می توانید اطلاعات بیشتری در مورد حذف یک صفحه یا سایت از نتایج جستجوی Google پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *