تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام

تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام
تنظیمات حریم خصوصی کنترل هایی است که در بسیاری از شبکه های اجتماعی و سایر وب سایت ها در دسترس است و به کاربران اجازه می دهد دسترسی به
نمایه شما و اطلاعات بازدیدکنندگان را محدود کنند.

چگونه می توانم حساب اینستاگرام خود را به صورت خصوصی تنظیم کنم تا فقط دنبال کنندگان تایید شده بتوانند آنچه را که من به اشتراک می گذارم ببینند؟

به خاطر داشته باشید که نمایه های تجاری قادر به خصوصی کردن حساب های خود نیستند. اگر می خواهید حساب تجارت خود را خصوصی کنید، ابتدا به یک حساب
شخصی برگردید.
به طور پیش فرض، هرکسی می تواند نمایه و پست های شما را در اینستاگرام ببیند. می توانید حساب خود را خصوصی کنید تا فقط دنبال کننده هایی که تأیید می
کنید بتوانند آنچه را به اشتراک می گذارید ببینند. اگر حساب شما به صورت خصوصی تنظیم شود، فقط پیروان تأیید شده شما عکس ها یا فیلم های شما را در هشتگ
یا صفحات مکان مشاهده می کنند.

برنامه Instagram برای Android و iPhone:

  1. برای رفتن به نمایه خود ، روی نمایه کاربر-نمایه یا عکس نمایه خود در پایین سمت راست ضربه بزنید.
  2. در بالا سمت راست ضربه بزنید ، سپس روی instagram-settingsSettings ضربه بزنید.
  3. روی حریم خصوصی ضربه بزنید ، سپس روی حریم خصوصی حساب ضربه بزنید.
  4. برای خصوصی کردن حساب خود در کنار حساب خصوصی ضربه بزنید.

Instagram.com از طریق رایانه:

  1. روی عکس نمایه خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید ، سپس روی instagram-settings تنظیمات کلیک کنید.
  2. روی حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید.
  3. در زیر حریم خصوصی حساب ، برای بررسی کادر کنار حساب خصوصی کلیک کنید.

Instagram.com از یک مرورگر تلفن همراه:

  1. برای رفتن به نمایه خود ، روی عکس نمایه خود در پایین سمت راست ضربه بزنید.
  2. روی instagram-settings تنظیمات در بالا سمت چپ ضربه بزنید.
  3. روی حریم خصوصی و امنیت ضربه بزنید.
  4. در زیر حریم خصوصی حساب ، برای علامت زدن در کنار حساب خصوصی ضربه بزنید.

مواردی که باید در مورد حساب های خصوصی به خاطر بسپارید.

 

پست های خصوصی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید بسته به تنظیمات حریم خصوصی شما برای آن شبکه ها، ممکن است برای عموم قابل
مشاهده باشد. به عنوان مثال، پستی که شما در توییتر به اشتراک می گذارید و به صورت خصوصی در اینستاگرام تنظیم شده است ممکن است برای افرادی که می
توانند پست های توییتر شما را مشاهده کنند قابل مشاهده باشد.
پس از اینکه حساب خود را خصوصی کردید، افراد باید برای دیدن پست های شما، لیست دنبال کنندگان یا لیست زیر، برای شما درخواست دنبال کنند.
درخواستهای Follow در فعالیت نشان داده می شوند، جایی که می توانید آنها را تأیید یا نادیده بگیرید.
اگر کسی قبل از اینکه پیام های خود را به صورت خصوصی تنظیم کنید از قبل شما را دنبال می کند و نمی خواهید پست های شما را ببیند، می توانید او را مسدود
کنید.حتی اگر آنها شما را دنبال نکنند، افراد می توانند مستقیماً برای شما عکس یا فیلم ارسال کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *