آموزش بلاک و رفع بلاک در اینستاگرام

آموزش بلاک و رفع بلاک در اینستاگرام
آیا شخصی را به اشتباه در اینستاگرام مسدود کردید؟ شاید هم کسی را مسدود کرده اید که می خواستید مانع اطلاع رسانی در مورد پست های
اینستاگرامی خود شوید. دلایل زیادی برای مسدود کردن وجود دارد و به همین تعداد برای رفع انسداد شخصی در اینستاگرام دلیل وجود دارد.
مهم نیست که انگیزه شما برای بلاک و و رفع بلاک چیست، مراحلی که باید برای بلاک و رفع انسداد بردارید آسان است. با ما همرا باشید.

 

خدمات افزایش فالوور، ویو و لایک فالولند

 

چگونه می توانم شخصی را در اینستاگرام مسدود یا رفع انسداد کنم؟

برای مسدود کردن یا رفع انسداد شخصی:
  1. روی نام کاربری آنها ضربه بزنید تا به نمایه آنها بروید.
  2. (آیفون / رایانه) یا (Android) در بالا سمت چپ ضربه بزنید.
  3. روی Block / Unblock (iPhone / Android) یا مسدود کردن / رفع انسداد این کاربر (رایانه) ضربه بزنید.
  4. برای تأیید دوباره روی مسدود کردن / رفع انسداد ضربه بزنید.

وقتی افراد را مسدود کنید به آنها اطلاع داده نمی شود.

توجه: بعد از اینکه شخصی را مسدود کردید، پسندیدن ها و نظرات او از عکس ها و فیلم های شما حذف می شود. رفع انسداد کسی لایک ها و نظرات قبلی او را
بازیابی نمی کند. می توانید نظرات آنها را از پست های خود حذف کنید. همچنین می توانید چندین نفر را از نظرات خود مسدود کنید.

 

چگونه می توانم شخصی را در مورد کامنت گذاشتن مسدود یا رفع انسداد کنم؟

وقتی شخصی از اظهار نظر شما(کامنت گذاشتن) جلوگیری می کند، او همچنان می تواند عکس ها و فیلم های شما را مشاهده کند.

برای جلوگیری از اظهار نظر در مورد عکس ها و فیلم های شخصی:

  1. برای رفتن به نمایه خود، روی نمایه کاربر-نمایه یا عکس نمایه خود در پایین سمت راست ضربه بزنید.
  2. در بالا سمت راست ضربه بزنید، سپس روی instagram-settingsSettings ضربه بزنید.
  3. روی حریم خصوصی ضربه بزنید، سپس روی نظرات ضربه بزنید.
  4. در کنار مسدود کردن نظرات از، روی افراد ضربه بزنید.
  5. نام شخصی را که می خواهید مسدود کنید وارد کنید، سپس روی مسدود کردن در کنار نام وی ضربه بزنید.
  6. برای رفع انسداد نظر دیگران درباره عکس ها و فیلم های خود، روی لغو انسداد در کنار نام وی ضربه بزنید و سپس برای تأیید دوباره روی لغو انسداد ضربه بزنید.
بخاطر داشته باشید وقتی شخصی مانع اظهار نظر می شود، نظرات قبلی او را حذف نمی شود.

 

چگونه می توانم حساب اینستاگرام خود را به صورت خصوصی تنظیم کنم تا فقط دنبال کنندگان تاییدشده بتوانند آنچه را که من به اشتراک می گذارم مشاهده کنند؟

به خاطر داشته باشید که نمایه های تجاری قادر به خصوصی کردن حساب های آنها نیستند. اگر می خواهید حساب تجارت خود را خصوصی کنید، ابتدا به یک حساب
شخصی برگردید.
به طور پیش فرض، هرکسی می تواند نمایه و پست های شما را در اینستاگرام ببیند. می توانید حساب خود را خصوصی کنید تا فقط دنبال کننده هایی که تأیید می
کنید بتوانند آنچه را به اشتراک می گذارید ببینند. اگر حساب شما به صورت خصوصی تنظیم شود، فقط پیروان تأیید شده شما عکس ها یا فیلم های شما را در هشتگ
یا صفحات مکان مشاهده می کنند.

برنامه Instagram برای Android و iPhone:

  1. برای رفتن به نمایه خود، روی نمایه کاربر-نمایه یا عکس نمایه خود در پایین سمت راست ضربه بزنید.
  2. در بالا سمت راست ضربه بزنید، سپس روی instagram-settingsSettings ضربه بزنید.
  3. روی حریم خصوصی ضربه بزنید، سپس روی حریم خصوصی حساب ضربه بزنید.
  4. برای خصوصی کردن حساب خود در کنار حساب خصوصی ضربه بزنید.

Instagram.com از طریق رایانه:

  1. روی عکس نمایه خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید، سپس روی instagram-settings تنظیمات کلیک کنید.
  2. روی حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید.
  3. در زیر حریم خصوصی حساب، برای بررسی کادر کنار حساب خصوصی کلیک کنید.

Instagram.com از یک مرورگر تلفن همراه:

  1. برای رفتن به نمایه خود، روی عکس نمایه خود در پایین سمت راست ضربه بزنید.
  2. روی instagram-settings تنظیمات در بالا سمت چپ ضربه بزنید.
  3. روی حریم خصوصی و امنیت ضربه بزنید.
  4. در زیر حریم خصوصی حساب، برای علامت زدن در کنار حساب خصوصی ضربه بزنید.

مواردی که باید در مورد حساب های خصوصی به خاطر بسپارید.

پست های خصوصی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید بسته به تنظیمات حریم خصوصی شما برای آن شبکه ها، ممکن است برای عموم قابل
مشاهده باشد. به عنوان مثال، پستی که شما در توییتر به اشتراک می گذارید و به صورت خصوصی در اینستاگرام تنظیم شده است، ممکن است برای افرادی که می
توانند پست های توییتر شما را مشاهده کنند، قابل مشاهده باشد.
پس از اینکه حساب خود را خصوصی کردید، افراد باید برای دیدن پست های شما، لیست دنبال کنندگان یا لیست زیر، برای شما درخواست دنبال کنند.
درخواستهای دنباله در فعالیت نشان داده می شوند، جایی که می توانید آنها را تأیید یا نادیده بگیرید.
اگر کسی قبل از اینکه پیام های خود را به صورت خصوصی تنظیم کنید از قبل شما را دنبال می کند و نمی خواهید پست های شما را ببیند، می توانید او را مسدود
کنید.حتی اگر آنها شما را دنبال نکنند، افراد می توانند مستقیماً برای شما عکس یا فیلم ارسال کنند.

 

پنل فالوور 

 

چه اتفاقی می افتد وقتی شخصی را در اینستاگرام مسدود می کنم؟

لطفاً برنامه Instagram خود را به آخرین نسخه به روز کنید تا به روزترین تجربه مسدود کردن را داشته باشید.
وقتی شخصی را مسدود می کنید، آن شخص نمی تواند نمایه، پست یا استوری شما را در اینستاگرام پیدا کند. وقتی افراد را مسدود کنید به آنها اطلاع داده نمی
شود.

لایک و نظر

بعد از اینکه شخصی را مسدود کردید، پسندیدن ها و نظرات او از عکس ها و فیلم های شما حذف می شود. رفع انسداد کسی لایک ها و نظرات قبلی او را بازیابی
نمی کند.
افرادی که شما آنها را مسدود می کنید همچنان می توانند پسندیدن ها و نظرات شما را در مورد پست هایی که توسط حساب های عمومی یا حساب هایی که دنبال
می کنند به اشتراک گذاشته شده ببینند.

ذکرها و برچسب ها

بعد از اینکه شخصی را مسدود کردید، دیگر نمی تواند نام کاربری شما را ذکر کند یا شما را برچسب گذاری کند.
اگر شخصی را مسدود کنید و سپس نام کاربری خود را تغییر دهید، تا زمانی که نام کاربری جدید شما را نشناسد، نمی تواند شما را ذکر یا برچسب گذاری کند.

دایرکت

بعد از اینکه شخصی را مسدود کردید، رشته های پیام رسانی با وی در صندوق ورودی مستقیم شما باقی می ماند، اما نمی توانید به او پیام دهید.
اگر با شخصی که مسدود کرده اید در یک پیام گروهی هستید، گفتگویی دریافت می کنید که آیا می خواهید در گروه بمانید یا آنجا را ترک کنید. اگر ماندن در گروه را
انتخاب کنید، می توانید پیام های شخصی را که در گروه مسدود کرده اید مشاهده کنید.
اگر شخصی که مسدود کرده اید هرگونه پیام در Direct برای شما ارسال کند، آن پیام را دریافت نمی کنید و در صورت رفع انسداد، بعداً تحویل داده نمی شود.
بعد از اینکه شخصی را مسدود کردید، در صورت ورود به حساب اینستاگرام خود، دیگر نمی تواند به اتاقی که ایجاد می کنید بپیوندد.
اگر نمی خواهید شخصی را مسدود کنید، می توانید او را به عنوان یک پیرو حذف کرده یا از نظر وی درباره عکس ها و فیلم های خود جلوگیری کنید.
اگر دیگر نمی خواهید شخصی را مسدود کنید، می توانید انسداد او را بردارید.

 

آیا شخصی که من او را مسدود کردم هنوز می تواند از من در اینستاگرام نام ببرد؟

نه، شخصی که مسدود کرده اید نمی تواند نام کاربری شما را در اینستاگرام ذکر کند. اگر شخصی را مسدود کرده و سپس نام کاربری خود را تغییر دهید، تا زمانی که

نام کاربری جدید شما را نشناسد، نمی تواند از شما نام ببرد.

 

آیا وقتی شخصی را در اینستاگرام مسدود می کنم، آیا پسندیدن و نظرات او از عکس ها و فیلم های من محو می شود؟

بله، بعد از اینکه شخصی را مسدود کردید، پسندیدن ها و نظرات او از عکس ها و فیلم های شما حذف می شود. رفع انسداد کسی لایک ها و نظرات قبلی او را
بازیابی نمی کند.

 

آیا نظرات و پسندیدن های من هنوز برای افرادی که در اینستاگرام مسدود می کنم قابل مشاهده است؟

افرادی که شما آنها را مسدود می کنید همچنان می توانند پسندیدن ها و نظرات شما را در مورد پست هایی که توسط حساب های عمومی یا حساب هایی که دنبال
می کنند به اشتراک گذاشته شده ببینند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *