تنظیمات حریم خصوصی استوری در اینستاگرام

حریم خصوصی استوری در اینستاگرام

تنظیمات حریم خصوصی استوری در اینستاگرام درست مانند Snapchat ، می توانید تنظیمات خود را برای استوری های اینستاگرام تغییر

دهید. این کار را می توانید یا هنگام اشتراک گذاری در Story خود یا هر زمان از نمایه خود انجام دهید.با ما همراه باشید.

 

چه کسی می تواند استوری اینستاگرام من را ببیند؟

قابل مشاهده بودن داستان شما به تنظیمات حریم خصوصی استوری حساب شما بستگی دارد:

برای حساب های خصوصی: فقط پیروان تأیید شده شما می توانند داستان شما را ببینند.

برای حساب های عمومی: هر کسی در اینستاگرام می تواند استوری شما را ببیند.

 

چگونه استوری اینستاگرام خود را از کسی پنهان کنم؟

اگر نمی خواهید کسی داستان شما را ببیند، می توانید داستان خود را از او پنهان کرده و از دیدن هر چیزی که به داستان خود اضافه می

کنید در آینده جلوگیری کنید.

برای مخفی کردن داستان خود از کسی:

  • به نمایه خود بروید و روی TapSettings ضربه بزنید.
  • روی حریم خصوصی> داستان ضربه بزنید.
  • روی تعداد افراد کنار Hide Story From ضربه بزنید.
  • افرادی را که می خواهید داستان خود را از آنها پنهان کنید انتخاب کنید، سپس روی «تمام» (iOS) یا (Android) ضربه بزنید. برای پنهان کردن داستان خود از شخصی، برای لغو انتخاب او ضربه بزنید.

هنگامی که به افرادی که داستان شما را دیده اند می توانید افرادی را انتخاب کنید که داستان شما را از آنها پنهان کنند. (iOS) یا (Android)

در سمت راست نام آنها ضربه بزنید و Hide Story From [Username] را انتخاب کنید.

اگر داستان شما در یک مکان یا صفحه هشتگ ظاهر می شود، آن را در بالای لیست افرادی که داستان شما را دیده اند خواهید دید. می

توانید روی x در سمت راست یک مکان یا صفحه هشتگ ضربه بزنید تا داستان خود را از آن پنهان کنید.

به خاطر داشته باشید که پنهان کردن داستان خود از دید شخصی غیر از مسدود کردن وی است و مانع دیدن نمایه و پست های شما نمی

شود.

تنظیم حریم خصوصی حساب شما همچنین بر افرادی که می توانند داستان شما را ببینند تأثیر می

گذارد:

اگر حساب شما روی خصوصی تنظیم شده است:

فقط پیروان تایید شده شما می توانند داستان شما را ببینند.

اگر حساب شما به حالت عمومی تنظیم شده است:

پیروان شما می توانند داستان شما را از Feed مشاهده کنند.

هر کسی می تواند داستان شما را در هر کجا که ظاهر شود، مانند نمایه شما و کاوش، مشاهده کند.

هرکسی که در Direct با او موضوعی را شروع کرده اید می تواند داستان شما را در آنجا ببیند.

 

چگونه می توانم کنترل کنم چه کسی می تواند به استوری اینستاگرام من با پیام پاسخ

دهد؟

به طور پیش فرض، هرکسی که می تواند داستان شما را ببیند می تواند مستقیماً با یک پیام به آن پاسخ دهد. وقتی از جواب دادن کسی

جلوگیری می کنید، او از درون داستان شما آن گزینه را نمی بیند.

برای کنترل اینکه چه کسی قادر به پاسخ دادن به داستان شما است:

به نمایه خود بروید و روی ضربه بزنید.

تنظیمات ضربه بزنید.

روی حریم خصوصی> داستان ضربه بزنید.

در زیر اجازه دادن به پاسخ پاسخ گزینه ای را انتخاب کنید.به خاطر داشته باشید که داستان شما پس از 24 ساعت از Feed، نمایه و Direct

شما ناپدید می شود مگر اینکه آن را به عنوان برجسته اضافه کنید.

پس از آن، عکس ها و فیلم های داستان یک شخص دیگر در مکالمات قابل مشاهده نیستند. هر متنی که همراه با پیام باشد، پس از ناپدید

شدن عکس یا فیلم همچنان قابل مشاهده خواهد بود.

همچنین می توانید داستان خود را از دید مردم پنهان کنید.

 

چه اتفاقی می افتد وقتی کسی از من در استوری خود در اینستاگرام نام می برد؟

وقتی کسی در استوری خود از شما نام می برد، نام کاربری شما در استوری وی قابل مشاهده است و هرکسی که آن را ببیند می تواند بر

روی نام کاربری شما ضربه بزند تا به نمایه شما برود. اگر حساب شما روی خصوصی تنظیم شده باشد، فقط پیروان تأیید شده شما می توانند

پست های شما را ببینند.

داستان هایی که از آنها نام برده اید در نمایه یا عکس های برچسب خورده شما نشان داده نمی شوند. به خاطر داشته باشید که عکس ها و

فیلم های به اشتراک گذاشته شده در داستان شخصی پس از 24 ساعت برای پیروان وی ناپدید می شوند، مگر اینکه آنها این داستان ها را

به عنوان موارد برجسته اضافه کرده باشند.

 

چگونه می توان فهمید وقتی شخصی در داستان خود از من نام برده است؟

اگر شخصی که دنبال می کنید در داستان خود از شما نام ببرد، از او پیامی مستقیم دریافت می کنید که شامل پیش نمایش داستان اوست.

اگر شخصی که او را دنبال نمی کنید از شما نام برد، به عنوان درخواست پیام در صندوق ورودی شما نشان داده می شود.

 

چگونه می توانم منشن ها را مدیریت کنم؟

می توانید افرادی را که می توانند از شما در تنظیمات حریم خصوصی شما نام ببرند تغییر دهید.

راهی وجود ندارد که بتوانید نام کاربری خود را از داستان شخصی که از شما نام برد حذف کنید، اما شما می توانید داستان شخصی را گزارش

دهید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *