حذف موقت اکانت اینستاگرام

حذف موقت اکانت اینستاگرام
instagram یکی از محبوب ترین سرویس های شبکه های اجتماعی است. این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا در سراسر دنیا با مردم ارتباط برقرار کرده و با آنها ارتباط برقرار کنند. هنگام ثبت نام در اینستاگرام، تصاویر، لحظات زندگی را در استوری ها، فیلم ها به اشتراک بگذارید یا افراد مشهور مورد علاقه خود را کاوش کرده و دنبال کنید. از آنجا که ثبت نام در اینستاگرام آسان است، می توانید در صورت تمایل مانند گرفتن مرخصی از اینستاگرام، حساب خود را نیز حذف کنید.
هنگامی که حساب خود را حذف می کنید، نمایه، عکس ها، فیلم ها، نظرات، پسندیدن ها و دنبال کنندگان شما برای همیشه حذف می شوند. اگر می خواهید کمی استراحت کنید، می توانید حساب خود را موقتاً غیرفعال کنید.

چگونه می توانم حساب اینستاگرام خود را به طور موقت غیرفعال کنم؟

اگر حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید، نمایه، عکس ها، نظرات و پسندیدن ها پنهان می شوند تا زمانی که دوباره با ورود مجدد آن را دوباره فعال کنید. فقط می توانید حساب اینستاگرام خود را از طریق رایانه یا مرورگر تلفن همراه غیرفعال کنید.

برای غیرفعال کردن موقت حساب خود:

Instagram.com از طریق رایانه:

از طریق رایانه وارد instagram.com شوید. نمی توانید حساب خود را به طور موقت از داخل برنامه Instagram غیرفعال کنید.

روی عکس نمایه خود در بالا سمت راست کلیک کنید و روی نمایه کلیک کنید، سپس روی ویرایش نمایه کلیک کنید.

به پایین پیمایش کنید، سپس روی «غیرفعال کردن موقت حساب من» در پایین سمت راست کلیک کنید.

از منوی کشویی گزینه “چرا حساب خود را غیرفعال می کنید؟” و رمز ورود خود را دوباره وارد کنید. گزینه غیرفعال کردن حساب شما فقط پس از انتخاب دلیل از فهرست و وارد کردن رمز ورود خود ظاهر می شود.

روی غیرفعال کردن موقت حساب کلیک کنید.

Instagram.com از یک مرورگر تلفن همراه:
برای غیرفعال کردن موقت آن، باید بتوانید وارد حساب خود شوید.
اگر رمز ورود یا نام کاربری خود را به خاطر نمی آورید، برخی از نکات مربوط به ورود به سیستم را مشاهده کنید.
اگر نمی خواهید حساب خود را غیرفعال کنید اما می خواهید افرادی را که می توانند آن را ببینند تغییر دهید، می توانید پست های خود را به صورت خصوصی تنظیم کنید یا افراد را مسدود کنید.

چگونه حساب اینستاگرام خود را حذف کنم؟

هنگامی که حساب خود را حذف می کنید، نمایه، عکس ها، فیلم ها، نظرات، پسندیدن ها و دنبال کنندگان شما برای همیشه حذف می شوند. اگر می خواهید کمی استراحت کنید، می توانید حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید.
پس از حذف حساب خود، نمی توانید دوباره با همان نام کاربری ثبت نام کنید یا آن نام کاربری را به حساب دیگری اضافه کنید.
به دلایل امنیتی، نمی توانیم حسابی را برای شما حذف کنیم. برای درخواست حذف باید بتوانید وارد حساب خود شوید. اگر رمز ورود یا نام کاربری خود را به خاطر نمی آورید، برخی از نکات مربوط به ورود به سیستم را مشاهده کنید.

برای درخواست حذف دائمی حساب خود:

از یک مرورگر تلفن همراه یا رایانه به صفحه حذف حساب خود بروید. اگر در وب به اینستاگرام وارد نشده اید، ابتدا از شما خواسته می شود وارد سیستم شوید. نمی توانید حساب خود را از داخل برنامه Instagram حذف کنید.
از منوی کشویی کنار گزینه چرا حساب خود را حذف می کنید گزینه ای را انتخاب کنید؟ و رمز ورود خود را دوباره وارد کنید. گزینه حذف دائمی حساب شما فقط پس از انتخاب دلیل از فهرست نشان داده می شود.
حذف دائمی حساب من را کلیک کنید یا ضربه بزنید.

اگر می خواهید حساب دیگری حذف کنید:

نام کاربری را در سمت راست بالای صفحه حذف حساب خود کلیک کنید یا ضربه بزنید.
در کنار ویرایش نمایه کلیک کنید یا ضربه بزنید و خروج از سیستم را انتخاب کنید.
به عنوان حسابی که می خواهید حذف کنید دوباره وارد سیستم شوید و دستورالعمل های بالا را دنبال کنید.
پس از 30 روز درخواست حذف حساب، حساب و تمام اطلاعات شما برای همیشه حذف می شود و دیگر نمی توانید اطلاعات خود را بازیابی کنید.
حذف همه مواردی که ارسال کرده اید ممکن است از ابتدای روند حذف تا 90 روز طول بکشد. در حالی که ما این اطلاعات را حذف می کنیم، سایر افراد با استفاده از اینستاگرام قابل دسترسی نیستند.
کپی اطلاعات شما ممکن است پس از 90 روز ذخیره سازی پشتیبان، که ما برای بازیابی در صورت بروز یک فاجعه، خطای نرم افزار یا دیگر از دست دادن اطلاعات استفاده می کنیم، باقی بماند. همچنین ممکن است اطلاعات شما را برای مواردی مانند مسائل حقوقی، نقض اصطلاحات یا اقدامات پیشگیری از آسیب حفظ کنیم.

چگونه می توانم به داده های خود در اینستاگرام دسترسی پیدا کنم یا آنها را مرور کنم؟

شما می توانید اطلاعات خود را در اینستاگرام کنترل کنید. در هر زمان می توانید داده های حساب خود را مشاهده کنید یا کپی داده های خود را در اینستاگرام بارگیری کنید.

مرور اطلاعات خود در اینستاگرام

از اینستاگرام در رایانه:
  1. روی عکس نمایه خود در بالای سمت راست اینستاگرام کلیک کنید و تنظیمات را کلیک کنید یا به نمایه خود بروید و کلیک کنید.
  2. روی حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید.
  3. به پایین بروید و به Account Account بروید و View Account Data را کلیک کنید.
  4. برای مرور نوع خاصی از داده، روی مشاهده همه کلیک کنید.
از iOS یا Android:
  1. به نمایه خود بروید و روی ضربه بزنید.
  2. تنظیمات ضربه بزنید.
  3. روی امنیت> دسترسی به داده ها ضربه بزنید.
  4. برای مرور نوع خاصی از داده ، روی مشاهده همه ضربه بزنید.

بارگیری یک نسخه از داده های خود در اینستاگرام

اگر می خواهید از هر آنچه در اینستاگرام به اشتراک گذاشته اید کپی کنید، می توانید درخواست بارگیری داده های خود را در قالب قابل خواندن ماشین (JSON) کنید.
برای درخواست این اطلاعات به رمز ورود حساب اینستاگرام خود نیاز دارید.
از اینستاگرام در رایانه:
  1. روی عکس نمایه خود در بالای سمت راست اینستاگرام کلیک کنید و تنظیمات را کلیک کنید یا به نمایه خود بروید و کلیک کنید.
  2. روی حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید.
  3. به پایین بروید و بارگیری داده را کلیک کنید و روی درخواست بارگیری کلیک کنید.
  4. آدرس ایمیلی را که می خواهید پیوندی به داده های خود دریافت کنید وارد کنید و روی Next کلیک کنید.
  5. رمز ورود حساب اینستاگرام خود را وارد کنید و روی درخواست بارگیری کلیک کنید.
  6. به زودی ایمیلی با عنوان Your Instagram Data با پیوند به داده های خود دریافت خواهید کرد. برای پایان دادن به بارگیری اطلاعات، روی بارگیری داده کلیک کنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید.
از iOS یا Android:
  1. به نمایه خود بروید و روی ضربه بزنید.
  2. تنظیمات ضربه بزنید.
  3. روی امنیت> بارگیری داده ضربه بزنید.
  4. آدرس ایمیلی را که می خواهید پیوندی به داده های خود دریافت کنید وارد کنید و روی «درخواست بارگیری» ضربه بزنید.
  5. رمز ورود حساب Instagram خود را وارد کنید و روی Next> Done ضربه بزنید.
  6. به زودی ایمیلی با عنوان Your Instagram Data با پیوند به داده های خود دریافت خواهید کرد. برای پایان دادن به بارگیری اطلاعات، روی بارگیری داده کلیک کنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید.
توجه: ممکن است 48 ساعت طول بکشد تا ما یک لینک بارگیری از طریق ایمیل برای شما ارسال کنیم. برخی از داده هایی که حذف کرده اید ممکن است به طور موقت برای اهداف ایمنی و امنیتی ذخیره شوند، اما هنگام دسترسی یا بارگیری داده های خود ظاهر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *